Test

Actief op radio en TV

In 2003 zijn de beide stichtingen met de roepnaam KFM en KTV omgevormd tot de Stichting Streek Omroep ‘de Kempen’. Vanuit het vijfkoppige hoofdbestuur zijn twee leden aangewezen voor een rechtstreekse communicatie met respectievelijk de radio-tak en de TV-tak.

Voor de TV-tak wordt daarmee beoogd de ‘kijker’ een optimaal programma-aanbod te presenteren. Om een zo breed mogelijk programma-aanbod te realiseren is een uitgebreid team van vrijwilligers nodig. Naast het huidige aantal van twintig leden zou een aanvulling hierop welkom zijn.

Voor het realiseren van een filmonderwerp moet rekening gehouden worden met veel aspecten. Zo is voor het goed uitvoeren van het camerawerk nodig dat aandacht geschonken wordt aan de ruimtelijke belichting, aan geluidsopnamen, en voorts het voorbereiden en uitvoeren van interviews en het presenteren. Dat maakt het filmen tot teamwerk.

Aanmelden als vrijwilliger

Lijkt het je leuk om ook eens een keer voor de camera te staan en jezelf regelmatig in actie te zien op TV? Meld je dan aan als presentatrice/presentator voor onze maandelijkse Kempen-Nieuws uitzending. Samen met onze andere vrijwilligers word jij dan het nieuwe gezicht van KempenTV.

Stuur ons e-mail aan redactie@kempentv.nl met daarin je naam en telefoonnummer.

Of kom op een woensdagavond naar onze studio in gemeenschapshuis De Tref te Hapert

Een onderwerp aanmelden

Wilt je ook een keer met uw evenement in onze Kempen-Nieuws uitzending of heb je nog een tip?

Stuur ons e-mail aan redactie@kempentv.nl met daarin:

  • de naam van de contactpersoon
  • zijn telefoonnummer
  • zijn e-mailadres
  • datum en tijd van het onderwerp
  • nadere omschrijving van het te filmen onderwerp

Je kunt ook even bellen met de studio: 06-81386350

Alle aanvragen worden beoordeeld op geschiktheid en op beschikbaarheid van onze vrijwilligers.